САП направила до суду обвинувальні акти щодо двох працівників прокуратури Донецької області

Читать на русском
Антикорупційні органи скерували до суду чергові звинувачувальні акти, цього разу – щодо двох співробітників регіональної прокуратури.

Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та детективи Національного антикорупційного бюро скерували до суду обвинувальні акти щодо начальника відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції прокуратури Донецької області Максима Кального, начальника відділу нагляду за дотриманням законів органами фіскальної служби управління нагляду за дотриманням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності цієї ж прокуратури Сергія Українського та адвоката.

Про це «Слову і Ділу» розповіли в прес-службі САП.

«Направлений до суду обвинувальний акт щодо двох начальників відділу прокуратури Донецької області та адвоката», – зазначили в прокуратурі.

За висунутими обвинуваченням за ч. 3 ст. 368 КК України особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від п'яти до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до трьох років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, суд зняв арешт із грошей, вилучених у справі затриманого НАБУ прокурора Донецької області.

Раніше суд поновив на посаді Кального.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: