Вбивство бійця АТО під Києвом: подробиці події

Читать на русском
У Київській області в результаті бійки з різаниною загинув учасник АТО, боєць 11 батальйону «Київська Русь».

У суботу, 21 жовтня, близько 4 години ночі до чергової частини Броварської поліції Київської області надійшло повідомлення про те, що біля центрального входу в трикотажну фабрику знайдено тіло чоловіка.

Про це повідомляє місцеве видання brovary.net.ua, передає «Слово і Діло».

Відомо, що загиблим виявився учасник бойових дій, боєць 11 батальйону «Київська Русь», голова ГО «Рідний край», броварчанин Руслан Яцюк.

За інформацією начальника Броварської поліції Олега Янчинського, чоловікові було нанесено 9 ножових поранень, одне з яких - в область серця.

«За фактом вбивства відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство). Зараз проводяться слідчі дії», - повідомив Янчинський.

За словами продавщиці магазину, розташованого в одному приміщень з баром «911» близько 3 години ночі, почався конфлікт за участю бійця, конфлікт між чоловіками переріс у бійку.

Продавщиці сусідніх магазинів і охоронці фабрики розповіли, що о 8 годині ранку територію, де лежало тіло і де залишилася велика пляма крові, поліція обнесла стрічкою.

За їх словами, на місці події працював кінолог, слідчо-оперативна група, а також були присутні чоловіки у камуфляжній формі. Також, наголошується, що ймовірне знаряддя вбивства - ніж - правоохоронці так і не знайшли.

Раніше в СБУ повідомили про випадок із продажем зброї із АТО через інтернет-магазин.

Додамо, в уряді внесли зміни, які визначають обставини для позбавлення статусу учасника бойових дій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: