Киянин продавав зброю з АТО через інтернет-магазин

Читать на русском
Житель Києва організував бізнес з продажу зброї і боєприпасів під виглядом інтернет-магазину з реалізації військових аксесуарів і спорядження.

Житель Києва організував бізнес з продажу зброї і боєприпасів під виглядом інтернет-магазину з реалізації військових аксесуарів і спорядження.

Про це повідомила прес-служба СБУ в суботу, 21 жовтня, передає «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, велику кількість вогнепальної зброї і боєприпасів правоохоронці вилучили в Святошинському районі столиці.

Новобогданівка, Балаклія, Калинівка: історія пожеж на арсеналах зброї та обіцянки політиківПожежа в Калинівці вкотре вказала на слабке місце в обороні країни. Попри те, що таке трапляється далеко не вперше, висновки не зроблені.

Відзначається, що зловмисник збував боєприпаси і комплектуючі до вогнепальної зброї, в тому числі привезені з району проведення АТО, клієнтам із усіх регіонів України.

Під час проведення обшуків за місцем проживання та в гаражному приміщенні зловмисника, оперативники спецслужби виявили три автомати Калашникова, два карабіни, пістолет ТТ, два пістолети системи Наган, сигнальний пістолет, два глушника, оптичний снайперський приціл, і майже чотири з половиною тисячі патронів різного калібру.

Раніше, в Києві затримали чоловіка зі зброєю, який йшов на акцію під Радою.

Нагадаємо, поліція знайшла арсенал зброї у людини, пов'язаного з «формуванням Гришина».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: