Зведення штабу АТО 20 жовтня: 15 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
У районі проведення АТО наприкінці минулої доби ситуація не зазнала істотних змін. Російсько-окупаційні угруповання зменшили кількість обстрілів.

У районі проведення АТО наприкінці минулої доби ситуація не зазнала істотних змін.

Російсько-окупаційні угруповання зменшили кількість обстрілів, однак і надалі основна активність ворога фіксується на донецькому напрямку, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 19 жовтняСитуація на сході країни станом на 00:00 19 жовтня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили режим тиші. Збройні сили України 9 разів вогнем із піхотного озброєння змушували противника дотримуватися перемир'я. В результаті бойових дій втрат серед військовослужбовців сил АТО немає», – йдеться в повідомленні.

Так, увечері бойовики двічі протягом декількох годин били з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по укріпленнях українських військ неподалік шахти «Бутівка». Починаючи з 19 години й майже до опівночі противник із різних видів гранатометів і кулеметів обстрілював захисників Авдіївки. З цієї ж зброї окупанти вели вогонь у районі Верхньоторецького.

На приморському напрямку проросійські найманці ввечері двічі застосовували автоматичні й протитанкові гранатомети на підступах до Водяного. Також під ворожим вогнем із великокаліберних кулеметів опинилися захисники Гнутового.

На луганському напрямку зафіксований лише один обстріл. Близько 20 години бойовики били з гранатомета та стрілецької зброї по опорних пунктах української армії біля Щастя.

Раніше ОБСЄ продовжила мандат прикордонної місії на Донбасі.

Також в ОБСЄ повідомили про техніку бойовиків поблизу Донецька.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: