Коаліція відмовилася виконувати вимоги мітингувальників – депутат

Читать на русском
За словами Найєма, всі необхідні закони лежать у парламенті, а для їх розгляду необхідно лише кілька годин.

БПП і «Народний фронт» хочуть зіштовхнути тих, хто за «велику політичну реформу», й тих, хто за медичну реформу.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав нардеп від БПП та групи «єврооптимістів» Мустафа Найєм, передає «Слово і Діло».

«Погані новини. Щойно вийшли від Андрія Парубія. Сьогодні коаліція не виконає жодну з наших вимог. Лідери БПП і НФ готові включити до порядку денного четверга дві з наших вимог: скасування недоторканності та закони про вибори», – написав він.

«Їхній план – зіштовхнути лобами тих, хто за велику політичну реформу, й тих, хто за медичну реформу», – додав він.

За словами Найєма, в переважній більшості ті, хто «стоять на вулиці й вимагають політичних реформ, є прихильниками Уляни Супрун та медичної реформи».

У поліції пояснили блокування протестувальників у Музейному провулку «слідчими діями»У поліції говорять, що заблокували Музейний провулок, тому що саме сьогодні там тривають слідчі дії, а народні депутати разом з активістами їм заважають.

«Я особисто за неї агітував, віддам свій голос і зроблю все від мене залежне, щоб вона була ухвалена», – заявив він.

«Те, що вони намагалися продати суспільству, цинічно й нечесно. Вони знали про те, що ми прийдемо під стіни парламенту два місяці. Президент обіцяв внести закон про антикорупційний суд ще минулого грудня. Вони обіцяли скасувати недоторканність двадцять років», – додав нардеп.

За його словами, всі необхідні закони лежать у парламенті, а для їх розгляду необхідно лише кілька годин.

«Ми залишаємося й будемо домагатися виконання наших вимог стільки, скільки буде потрібно», – написав він.

Як відомо, Верховна Рада у вівторок відкрила вечірнє пленарне засідання, народні депутати взялися розглядати медичну реформу.

Тим часом на площі навпроти Верховної Ради зібрався кількатисячний мітинг, під час якого сталися сутички та є постраждалі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: