Сутички під ВР: є постраждалі

Читать на русском

Повідомляється, що біля Кабміну мітингувальники зламали рамку металошукача та виламали декілька секцій огорожі під час конфлікту з правоохоронцями.

У сутичці під ВР з'явилися перші постраждалі – це один з активістів і поліцейський.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

Як повідомляється, постраждав чоловік віком за 60 років, йому чимось пошкодили голову, з неї йшла кров.

Також постраждав представник правоохоронних органів. За свідченнями кореспондента УП, він лежав без свідомості, в нього текла кров з носа. Його забрали медики.

Водночас у Twitter МВС України йдеться про одного постраждалого поліцейського. Також повідомляється, що біля Кабміну мітингувальники зламали рамку металошукача та виламали декілька секцій огорожі під час конфлікту з правоохоронцями.

Біля металошукача виникла бійка між активістами і правоохоронцями, коли мітингувальники спробували пронести намети до будівлі Ради. Вони хотіли пронести їх, минаючи рамки металошукача. Правоохоронці спробували їм перешкодити.

За свідченнями кореспондента УП, біля центрального фасаду, який виступає на вулицю Шовковичну, є велика кількість Нацгвардії і поліції, колона бійців «Донбасу», «Азову», колишні атовці. Близько 100 дружинників колоною стали навпроти фасаду, лунають вигуки «хлопці, складайте амуніцію». Вони відмовляються пояснювати, до чого готуються і чому підійшли до Верховної Ради. Швидше за все вони чекають рішення ВР, які будуть результати засідання.

Як відомо, 17 жовтня у центрі Києва проходить кількатисячний мітинг за зняття депутатської недоторканності, зміни виборчого законодавства та створення антикорупційного суду.

Раніше в МВС заявляли про можливий штурм Ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: