«Радикал» повідомив про обшук компаній його сім'ї

Читать на русском
Рибалка оприлюднив постанову суду про обшуки. За його словами, документ був у державному реєстрі, а потім зник.

СБУ в понеділок, 16 жовтня, провела обшуки та арешти в компаніях, якими управляє сім'я депутата від Радикальної партії Сергія Рибалки.

Про це повідомив сам нардеп на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Вони вже четвертий рік не можуть нічого знайти, вигадали нову фальсифікацію. Використовують інше кримінальне провадження та вигадали фейк про нібито фінансування тероризму – нібито якась продукція постачається до «ДНР» чи «ЛНР», – заявив нардеп.

Рибалка також оприлюднив постанову суду про обшуки. За його словами, документ був у державному реєстрі, «а потім зник, не випадково, адже він показує деталі фальсифікації справи й буде доказом на суді».

Згідно з документом, у справі про конвертаційний центр у м. Суми фігурують виробничі потужності ТОВ «Снек Експорт» у Дніпропетровській області. При цьому нардеп звинуватив у фальсифікаціях голову управління СБУ в Сумській області Владислава Косинського.

«Той Косинський, що брав активну участь у нищенні цього ж бізнесу ще за часів режиму Януковича. Тоді він був довіреною особою колишнього високопосадовця СБУ Сергія Ганжи, який підозрюється в організації розстрілу учасників Революції Гідності й підозрюється в держзраді», – заявив Рибалка.

Раніше СБУ прийшла з обшуком до благодійного фонду «Пацієнти України».

Також раніше відбулися обшуки в Одеській міськраді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: