У Росії незадоволені жорстким рішенням Туреччини щодо Криму

Читать на русском
Турецька заборона на прийом кораблів з портів Криму штовхає Росію на корекцію відносин між двома країнами.

Турецька заборона на прийом кораблів з портів Криму штовхає Росію на корекцію відносин між двома країнами, що може відбитися на спільних діях в Сирії.

Відповідну думку перший заступник голови комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Франц Клінцевич висловив в коментарі ТАСС, передає «Слово і Діло».

Ердоган: Туреччина не визнає окупацію Криму РосієюТуреччина як і раніше підтримує суверенітет і територіальну цілісність України, не визнає захоплення Криму Російською Федерацією.

«Штучне випинання своїх амбіцій може стати перешкодою для спільних дій Росії і Туреччини в Сирії. Але набагато гірше, якщо Туреччина своїми останніми кроками свідомо штовхає нас на корекцію відносин між двома країнами», - зазначив Клінцевіч.

За його словами, Росія уважно відстежуватиме ситуацію навколо такого недружнього рішення Туреччини.

«Це рішення міністерства транспорту, судноплавства і комунікацій Туреччини насторожує. Його, м'яко кажучи, дружнім назвати не можна», - резюмував Клінцевіч.

Нагадаємо, що турецька влада підтримала заявку України на розміщення миротворчого контингенту ООН в Донецькій і Луганській областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: