ФСБ Росії повідомила про затримання шістьох громадян України

Читать на русском
У Росії затримані шестеро громадян України, повідомила Федеральна служба безпеки країни. Їх спіймали після перетину кордону.
Фото з відкритих джерел

У Росії затримано шістьох українців, яких у Федеральній службі безпеки країни підозрюють у спробі контрабанди 20 тонн сільськогосподарської продукції.

Про це з посиланням на російське бюро «Інтерфаксу» пише «Слово і Діло».

«Шестеро громадян України, які порушили державний кордон РФ з метою контрабанди в Росію близько двадцяти тонн сільгосппродукції, затримані співробітниками прикордонного управління ФСБ Росії по Білгородській та Воронезькій областях спільно з співробітниками МВС РФ», – йдеться в повідомленні.

За даними агентства, затримані «ховалися в одному з вагонів потяга, що прямував за маршрутом Куп'янськ (Харківська область, Україна)-Валуйки (Білгородська область, РФ)». Не доїжджаючи до пункту пропуску, потяг зробив несанкціоновану зупинку в прикордонній зоні для вивантаження контрабандного товару.

Викрадення прикордонників: стало відомо, на кого РФ може обміняти українцівРосійська сторона може запропонувати обмін затриманих 3 жовтня військовослужбовців Державної прикордонної служби України на двох російських прикордонників.

У зв’язку з інцидентом також притягнуті до адміністративної відповідальності два машиністи потяга, також громадяни України. Що ж решти 6 людей, яких називають безпосередніми виконавцями злочину, проводиться розгляд.

Нагадаємо, як нещодавно з’ясувалося, двох прикордонників Сумського закону ДПСУ заарештували та вивезли до Росії під час консультативно-представницької зустрічі з російськими колегами.

Раніше «Слово і Діло» повідомляло, що 30 вересня на кордоні з Молдовою у Вінницькій області українські прикордонники виявили вантажівку з 14 тоннами контрабандного спирту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: