Прикордонники вилучили близько 14 тонн контрабандного спирту

Читать на русском
Прикордонники відділу Могилів-Подільський у Вінницькій області в ході реалізації оперативної інформації 30 вересня виявили і вилучили вантажівку, в якій було 13,5 тонн спирту.

Прикордонники відділу «Могилів-Подільський» у Вінницькій області в ході реалізації оперативної інформації 30 вересня виявили й вилучили вантажівку, в якій було 13,5 тонн спирту.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на відділ зі зв'язків із засобами масової інформації Держприкордонслужби.

Нові ціни на алкоголь: що та скільки буде коштувати з 9 вересняЗ сьогоднішнього дня встановлено нові ціни на алкоголь. В уряді вважають, що підвищення акцизів дасть додаткові ресурси в бюджет.

«Поблизу населеного пункту Озаринці Могилів-Подільського району правоохоронці виявили вантажний автомобіль Mercedes української реєстрації. Транспортний засіб був закритий, однак біля нього був стійкий запах спирту. Під час здійснення огляду вантажівки слідчо-оперативна група ДФС задокументувала 42 бочки по 200 літрів і 170 каністр по 30 літрів із прозорою рідиною з характерним запахом спирту ... На відстані 3 кілометрів від місця виявлення вантажного транспортного засобу на території залишеного карбідного заводу правоохоронці знайшли ще 44 порожніх бочки та електропомпу», – йдеться в повідомленні.

Вантажівка разом із вантажем була вилучена співробітниками фіскальної служби, власник автомобіля й причетні особи встановлюються. Складений протокол за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Нагадаємо, контрабанда популярних гаджетів раніше була зупинена в аеропорту «Бориспіль».

Відзначимо, прикордонники вилучили марихуану, яку українець хотів перевезти до РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: