Майдан ще не завершився – Саакашвілі

Читать на русском
Колишній президент Грузії, лідер руху «Рух Нових сил» Міхеїл Саакашвілі заявив, що, зараз немає необхідності в третьому Майдані, так як другий Майдан ще не закінчився.

Колишній президент Грузії, лідер руху «Рух Нових сил» Міхеїл Саакашвілі заявив, що, зараз немає необхідності в третьому Майдані, так як другий Майдан ще не закінчився.

Про це Саакашвілі сказав, відповідаючи на питання журналістів, чи можуть масові акції 17 жовтня в Києві стати третім Майданом.

Рух Саакашвілі: Порошенко створив собі проблему й сам її вирішуватимеНаступного місяця Саакашвілі повернеться до Києва. Разом зі своїми прихильниками політик анонсував мітинг під ВР. Як діятиме АП, міркували експерти.

«Я думаю, що необхідності зараз в Україні третього Майдану немає. Чому? Тому що другий Майдан ще не закінчився. Це перше. По-друге, немає таких правоохоронних структур, які можуть влаштувати стрілянину проти народу, зараз це неможливо», - сказав Саакашвілі.

Крім того, за його словами, третьою причиною відсутності необхідності в організації Майдану є те, що настрої людей в регіонах на даний момент схожі.

Серед вимог акції він назвав створення Антикорупційного суду, зняття депутатської недоторканності, прийняття нового виборчого законодавства.

Саакашвілі не назвав точної кількості людей, участь яких очікується, однак підкреслив, що сумнівається в будь-яких провокацій в ході заходів. За його словами, в разі непідтримки вимог учасників акції, вона може бути безстроковою.

Раніше суд виніс рішення у справі про прорив Саакашвілі.

Нагадаємо, Саакашвілі може відбутися штрафом за прорив кордону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: