Тимошенко повідомила, коли Саакашвілі знову з'явиться в Києві

Читать на русском
Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявляє, що її партія повністю підтримує всі вимоги, які збирається висунути політсила Михайла Саакашвілі на акції протесту, запланованої на 17 жовтня.

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявляє, що її партія повністю підтримує всі вимоги, які збирається висунути політсила Михеїла Саакашвілі на акції протесту, запланованої на 17 жовтня.

Про це повідомляється в заяві партії, передає «Слово і Діло».

Гастролі Саакашвілі Україною: де вже побував та що розповідав українцям «Великий Комбінатор»«Слово і Діло» жартома перевтілило Міхеіла Саакашвілі в персонажа книг Ільфа і Петрова, і це дозволило багато що пояснити.

«Партія «Батьківщина» повністю підтримує три вимоги, які громадські активісти планують висунути президенту України під час акції 17 жовтня в Києві», - зазначають автори документа.

У заяві йдеться, що «Батьківщина» не тільки є давнім прихильником скасування депутатської недоторканності, а й виступає за зняття імунітету з президента та з суддів.

Юлія ТимошенкоНародний депутат України
Тимошенко запевнила, що «Батьківщина» обов'язково братиме участь у президентських виборахСказано 27 вересня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Соратники Тимошенко підтримують також вимогу про нове виборче законодавство. «Більш того, в парламенті зареєстрований законопроект про вибори народних депутатів за відкритими партійними списками, авторами якого є депутати фракції «Батьківщина», - підкреслили в партії.

Вимога про створення антикорупційного суду продовжує «послідовну політику» «Батьківщини» щодо боротьби з корупцією, сказано в документі.

Раніше стало відомо, як впливає ситуація навколо Саакашвілі на зовнішню політику.

Нагадаємо, опубліковані подробиці візиту Саакашвілі до Одеси.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: