П'ятниця в зоні АТО: 9 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Із початку доби 13 жовтня до 18:00 у районі проведення АТО бойовики кілька активізували збройні провокації на приморському напрямку.

Із початку доби 13 жовтня до 18:00 у районі проведення АТО бойовики кілька активізували збройні провокації на приморському напрямку.

Уздовж лінії розмежування з півночі зафіксовано 9 обстрілів українських позицій, з них чотири - в районі Маріуполя. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 13 жовтняСитуація на сході країни станом на 00:00 13 жовтня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Вранці бойовики з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів двічі відкривали вогонь по захисників Водяного. Із цієї ж зброї окупанти близько 10 ранку били по околицях Широкино. А стрілецьку зброю проросійські найманці застосовували на підступах до Мар'їнки», - йдеться в повідомленні.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв повернути ДонбасСказано 6 жовтня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

На луганському напрямку, за даними штабу, незаконні збройні формування з піхотного озброєння обстрілювали українські пункти біля Кримського і Новоалександрівки.

«На донецькому напрямку під ворожим вогнем з протитанкового гранатомета і стрілецької зброї двічі виявилися захисники Пєсков, і один раз - захисники Опитного», - наголошується в повідомленні.

Повідомляється, що під час чотирьох обстрілів сили АТО відкривали вогонь у відповідь. «В результаті бойових дій втрат серед українських бійців немає», - підкреслюють в штабі.

Нагадаємо, на Донбасі снайпер поранив прикордонника.

Раніше в Кабміні повідомили подробиці проведення пенсійної реформи на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: