Штаб АТО: з початку доби ситуація загострилася

Читать на русском
У штабі АТО констатують загострення обстановки на лінії зіткнення, але втрат серед бійців немає.
фото: volynnews.com

З початку доби 11 жовтня бойовики продовжили активно обстрілювати наші позиції з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї: обійшлося без втрат.

Про це йдеться в вечірньому зведенні штабу АТО на його сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Загалом від початку доби незаконні збройні формування 12 разів порушили перемир’я. Українські військові 8 разів відповідали ворогу з піхотного озброєння не забороненого мирними домовленостями. Унаслідок бойових дій втрат серед наших військовослужбовців немає», – розповіли в штабі.

Карта АТО: ситуація на сході України на 11 жовтняСитуація на сході країни станом на 00:00 11 жовтня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку з гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики двічі вели вогонь по нашим опорних пунктах в районі Авдіївки. Крім того, стрілецьку зброю противник застосовував на підступах до Невельського, Луганського та Пісків.

На маріупольському напрямку противник тричі з кулеметів і протитанкових гранатометів обстрілював наші позиції біля Талаківки. Таку ж зброю бойовики застосовували при обстрілі захисників Широкиного.

Нагадаємо, за 10 жовтня бойовики 15 разів обстріляли позиції українських захисників на Донбасі, четверо бійців ЗСУ отримали поранення.

11 жовтня глава Мінрегіонрозвитку Геннадій Зубко запропонував відправити в зону АТО спеціальний загін ДСНС.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: