Депутат Київської міськради купила простору квартиру за заниженою вартістю

Читать на русском

Депутат міської ради столиці Людмила Костенко придбала квартиру в Києві площею майже 93 квадрати.
Людмила Костенко

Депутат Київської міської ради від фракції «Блоку Петра Порошенка» Людмила Костенко придбала квартиру в столиці площею майже 93 квадратних метри за заниженою вартістю.

Відповідне повідомлення вона подала до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, Костенко придбала квартиру в Києві площею 92,7 кв. м за 779 тисяч 233 гривні в ТОВ «Статус Строй-Плюс». Водночас вартість таких квартир на сайті lun.ua починається від 49 тисяч доларів (~1,3 мільйона гривень).

В електронній декларації за 2016 рік депутат вказала, що володіє квартирою в Києві площею 95,3 кв. м, наручними годинниками Rolex і Chopard, ювелірними виробами від Chopard, Bulgari та Cartier, а також шубою з хутра, вартість якої перевищує 100 мінімальних прожиткових мінімумів. Також вона користується автомобілем Mercedes-Benz CLA 220CDI 2015 року випуску, який належить громадянці України Ганні Ігорівні Берії. Костенко є бенефіціаром компанії BELLAROSA HOLDINGS LTD (Британські Віргінські острови).

Єдиним доходом за минулий рік у неї вказані аліменти в розмірі 82 тис. грн. Готівкою депутат зберігає 107 тис. дол. і 100 тис. грн. На банківських рахунках у неї 7001 дол. і 29 622 грн.

Нагадаємо, заступник прокурора Харківської області купив автомобіль за мільйон.

Раніше працівниці Мінфіну подарували квартиру в Києві.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: