Заступник міністра юстиції придбала автівку за два мільйони

Читать на русском
Один із заступників міністра юстиції Павла Петренка витратив більш ніж два мільйони гривень на купівлю нового транспортного засобу.

Заступниця міністра юстиції з питань державної реєстрації Олена Сукманова придбала автомобіль Volvo XC-90 2017 року випуску за два мільйони гривень.

Таке повідомлення про зміну майнового стану вона подала до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, 22 вересня Сукманова купила в ТОВ «Вікінг Моторз» цей автомобіль за 2 мільйони 43 тисяч 640 гривень. Також, скоріш за все, заступник міністра помилково продублювала в одному повідомленні свою покупку. Раніше Сукманова продала свій старий автомобіль Toyota Land Cruiser Prado 2014 року випуску за 950 тисяч гривень.

В електронній декларації за 2016 рік вона вказала, що володіє трьома квартирами в Києві, частинами земельних ділянок та житлового будинку в Київській області. Її чоловік має корпоративні права в п'яти підприємствах і ще в одному є бенефіціаром.

За минулий рік сукупний дохід сім'ї склав 1 млн 468 тис. 766 грн. Готівкою заступник міністра зберігає 100 тис. дол., а на банківських рахунках у неї 557 тис. 644 грн і 218 тис. 661 дол. Крім того, у її чоловіка на рахунку в банку 426 тис. 402 грн.

Нагадаємо, працівниці Мінфіну подарували квартиру в Києві.

Раніше співробітник ГПУ подарував доньці-консультанту судді ВСУ простору квартиру в Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: