У столичній мерії розповіли, де перекриють рух на час матчу збірної

Читать на русском
У міськадміністрації Києва перерахували, які вулиці будуть перекриватися на час матчу між збірними України і Хорватії.

У зв'язку з матчем збірної на стадіоні «Олімпійський» в Києві буде перекритий рух транспорту на низці вулиць центру.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

На час маршу вболівальників збірної Хорватії буде перекрито: вул. Івана Федорова, 10 – вул. Велика Васильківська – вул. Ділова – вул. Еспланадна – ДП НСК «Олімпійський».

На час маршу вболівальників збірної України перекриють: бульвар Тараса Шевченка, 13 (парк імені Тараса Шевченка) – бульвар Тараса Шевченка – вул. Хрещатик – Бессарабська площа – вул. Басейна – вул. Еспланадна – ДП НСК «Олімпійський».

Як мери виконують обіцянки щодо ремонту доріг і вулиць?Аналітики «Слова і Діла» відстежили, як мери найбільших міст країни виконують свої обіцянки щодо ремонту доріг і вулиць, озвучені ними після 2015 року.

Крім того, з 18:00 9 жовтня за 1:00 10 жовтня буде перекрито рух усіх видів транспорту, окрім пасажирського по вул. Еспланадній від вул. Басейної до вул. Саксаганського.

Зупинка і стоянка транспорту буде заборонений на вул. Казимира Малевича (від вул. Ковпака до вул. Івана Федорова) і на вул. Миколи Грінченка (від вул. Івана Федорова до вул. Кіровоградської) з 06:00 9 жовтня о 1:00 10 жовтня.

Також зупинка і стоянка буде заборонена на вул. Еспланадній від вул. Басейної до вул. Саксаганського з 6:00 9 жовтня о 1:00 10 жовтня.

Нагадаємо, 7 жовтня на кількох вулицях в центрі Києва перекриють рух у зв'язку зі змаганнями з велоспорту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: