Набуло чинності нове правило для водіїв

Читать на русском
В Україні водії з 1 жовтня по 1 травня поза населеними пунктами мають включати денні ходові вогні, а в разі їхньої відсутності в конструкції транспортного засобу ближнє світло фар.

В Україні водії з 1 жовтня по 1 травня поза населеними пунктами мають вмикати денні ходові вогні, а в разі їхньої відсутності в конструкції транспортного засобу ближнє світло фар.

Про це йдеться в повідомленні Управління безпеки дорожнього руху, передає «Слово і Діло».

В Україні водії з 1 жовтня по 1 травня поза населеними пунктами мають включати денні ходові вогні, а в разі їхньої відсутності в конструкції транспортного засобу ближнє світло фар.

«Відповідно до пункту 9.8 Правил дорожнього руху з 1 жовтня по 1 травня на всіх механічних транспортних засобах повинні бути включені денні ходові вогні або ближнє світло фар», - йдеться в повідомленні.

Чим завершилися розслідування найвідоміших VIP ДТПУ зв’язку з резонансним ДТП за участю Шуфрича-молодшого «Слово і Діло» вирішило пригадати, чим завершилися найвідоміші резонансні VIP ДТП.

Правоохоронці зазначили, що саме в цей період, в зв'язку з скороченням світлового дня і погодними умовами виникає необхідність у підвищенні видимості автомобіля для пішоходів та інших учасників руху.

Повідомляється, що за ігнорування цієї норми, згідно з частиною 2 статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення за «Порушення водіями транспортних засобів правил користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку, використання цих приладів та їх переобладнання з порушенням вимог відповідних стандартів» передбачений штраф в розмірі 425 гривень.

Раніше МВС оприлюднило базу тестів для отримання водійських прав.

Нагадаємо, в Україні введуть відеофіксацію іспитів на водійські права.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: