СБУ хоче заборонити політикам і чиновникам їздити в Росію

Читать на русском
СБУ підготувала законопроект про заборону поїздок політиків, чиновників і громадських діячів до Росії.
фото: 5 канал

Служба безпеки України за ініціативи Василя Грицака підготувала законопроект про обмеження поїздок до Росії політикам, чиновникам і громадським діячам.

Про це розповіли в прес-службі відомства, повідомляє «Слово і Діло».

«У проекті закону, зокрема, передбачена кримінальна відповідальність чиновників за відвідування РФ з метою заподіяння шкоди національним інтересам України. Відповідну статтю пропонується додати до Кримінального кодексу України», – розповіли в СБУ.

За словами представників відомства, за останні 2 роки спецслужба запропонувала понад 30 законопроектів, що стосуються підвищення рівня нацбезпеки й боротьби з тероризмом в умовах російської агресії.

«Черговим кроком правового регулювання протидії російській агресії стала ініціатива голови СБУ Василя Грицака щодо заборони поїздок політиків і чиновників до РФ», – зазначили у відомстві.

СБУ почала громадське обговорення законопроекту: охочі можуть надсилати пропозиції щодо законопроекту на спеціальну сторінку в Facebook та електронною поштою, адреси яких є на сайті відомства.

Нагадаємо, 5 жовтня СБУ провела антитерористичні навчання в «Борисполі».

4 жовтня співробітники спецслужби затримали в Херсоні чотирьох молодих людей, які запускали квадрокоптер поруч із військовою частиною.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: