СБУ затримала чотирьох жителів Херсона за запуск квадрокоптера

Читать на русском
СБУ затримала групу молодих людей, які запустили квадрокоптер у безпосередній близькості від території військової частини в Херсоні.

СБУ затримала групу молодих людей, які запустили квадрокоптер у безпосередній близькості від території військової частини в Херсоні.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт СБУ.

Два роки на посаді голови СБУ: як виконує обіцянки Василь ГрицакГолова Служби безпеки за два роки в цьому кріслі роздав небагато обіцянок, більшість з яких зміг виконати. Які саме – «Слово і Діло» вирішило показати в спеціальній інфографіці.

Інцидент стався 3 жовтня близько 21:00. «Незважаючи на численні попередження в засобах масової інформації щодо впровадження у військових частинах ЗСУ посилених охоронних заходів, чотири жителя Херсона провели запуск квадрокоптера й скерували його на територію частини, яка виконує важливі завдання щодо захисту наших південних кордонів», – йдеться в повідомленні.

СБУ спільно з військовослужбовцями Збройних сил України вилучила безпілотник на території військового об'єкту. Тривають невідкладні слідчі дії. Затримані надають пояснення правоохоронцям щодо мотивів і мети запуску ними квадрокоптера поруч із військовою частиною.

Раніше на Донбасі затримали командира розвідників бойовиків.

Нагадаємо, СБУ спіймала бойовика, який штурмував ДАП і захоплював Дебальцеве.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: