Муженко назвав кількість жертв у разі силового повернення Донбасу

Читать на русском
Начальник Генштабу Віктор Муженко заявив, що в разі силового варіанту вирішення конфлікту на Донбасі втрати серед особового складу Збройних сил України складуть близько 12 тисяч осіб.

Начальник Генштабу Віктор Муженко заявив, що в разі силового варіанту вирішення конфлікту на Донбасі втрати особового складу Збройних сил України складуть близько 12 тисяч осіб.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на LIGA.net.

Чи допоможуть армії офіцери запасуЖурналіст Денис Попович розповів, чи зможуть допомогти українській армії офіцери запасу, яких призвуть на строкову службу.

«За розрахунками Генштабу, десятиденна військова операція із застосуванням авіації може спричинити втрати особового складу в 10-12 тисяч осіб», -– заявив Муженко.

Він також зазначив, що в результаті ескалації втрати серед мирного населення Донбасу будуть учетверо більшими, ніж у військових.

Нагадаємо, раніше Муженко заявив, що США можуть надати українській армії системи повітряної розвідки, танкові системи та інше озброєння.

Раніше журналісти «Слова і Діла» дізналися, чим володіє родина Віктора Муженка та чи дійсно голова Генштабу непогано заробив на АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: