Гройсман назвав відповідальних за своєчасний початок опалювального сезону

Читать на русском
За словами прем'єр-міністра, відповідальність за своєчасний початок опалювального сезону повністю лежить на місцевих органах влади.

Відповідальність за своєчасний початок опалювального сезону 2017/2018 в Україні прем'єр-міністр Володимир Гройсман повністю покладає на місцеві органи влади.

Про це він заявив на засіданні уряду, передає «Слово і Діло».

«Я підкреслюю, що питання своєчасного запуску тепла, якості тепла повністю лежить на плечах місцевих органів влади: мерів міст, голів громад, голів адміністрацій, районів і областей. Персональна відповідальність за те, щоб усе було вчасно», – зазначив Гройсман.

«Якщо три доби поспіль температура менша, ніж плюс 8 градусів, починайте опалювальний період ... Будь ласка, вчасно почніть і швидко запустіть», – сказав прем'єр-міністр.

Також Гройсман звернув увагу місцевих органів влади на необхідність своєчасної підготовки комунальної техніки для роботи в умовах зимового режиму роботи й сніжної погоди.

28 вересня в «Київенерго» повідомили, що лише 52% житлових будинків готові до опалювального сезону.

Раніше віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко заявив, що [житловий сектор можуть підключити до опалення 15 жовтня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: