У Кличка з'явився новий заступник

Читать на русском
Заступником голови Київської міської державної адміністрації призначений екс-перший заступник голови Запорізької ОДА Дмитро Давтян.

Заступником голови КМДА був призначений екс-перший заступник голови Запорізької ОДА Дмитро Давтян.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

Мер Києва Віталій Кличко підписав розпорядження №740 про призначення Давтяна на зазначену посаду з 27 вересня 2017 року в порядку переведення із Запорізької ОДА. Новий заступник голови КМДА займатиметься питаннями транспортної інфраструктури столиці.

Давтян народився в 1985 році в Харкові. У 2008 році отримав кваліфікацію магістра фінансів у Харківському національному університет імені Каразіна.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє затвердити новий генеральний план містаСказано 29 вересня 2017 р.Статус обіцянки: У процесі

Трудову діяльність розпочав у 2001 році на посаді стажера менеджера відділу продажів ВАТ «Готель «Харків». У 2003 році працював журналістом ТОВ «Медіаком Плюс». З 2010 до 2012 року був директором ТОВ «Інвестиційна група ДАТ». З 2014 до 2015 року був начальником департаменту європейської інтеграції та інвестиційної політики Державної адміністрації залізничного транспорту України («Укрзалізниця»). Із 17 квітня 2015 до 9 жовтня 2015 року – директор ТОВ «Інвестиційна група ДАТ». З 29 квітня 2016 працював на посаді першого заступника голови Запорізької ОДА.

Давтян є сином відомого харківського бізнесмена Олександра Давтяна, співвласника інвестгрупи ДАТ, до якої, зокрема, належать АТ «Давтян і Ко», готельний бізнес (готелі «Харків», «Палас», «Інтернаціональ»), компанія «Континент груп» (ресторанний бізнес, салони краси, будівельний бізнес продаж нерухомості, а також торгівля паливно-мастильними матеріалами, медіагрупа «Об'єктив»).

Давтян також був депутатом Харківської міської ради, почесним консулом Республіки Австрія в Харкові.

Нагадаємо, 31 серпня після скандалу з підробленим дипломом Кличко звільнив свого заступника Володимира Бондаренка.

Раніше повідомлялося, в БПП хочуть, щоб Кличко очолив партію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: