Зведення штабу АТО 3 жовтня: понад 15 обстрілів, без втрат

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування станом на 6 ранку 3 жовтня.

За минулу добу російсько-окупаційні війська 17 разів порушили перемир'я, своєю чергою, бійці АТО 12 разів відкривали вогонь.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Минула доба в районі проведення АТО завершилася збільшенням кількості обстрілів українських позицій з боку бойовиків на донецькому напрямку. Загалом від початку доби незаконні збройні формування 17 разів порушили перемир'я. Враховуючи загрозу життю, бійці АТО 12 разів відкривали вогонь у відповідь. Унаслідок бойових дій втрат серед наших захисників немає», – йдеться в повідомленні.

Ввечері на донецькому напрямку проросійські найманці понад 3 години з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї били по південно-східних околицях Авдіївки, а з озброєння БМП ворог двічі обстрілював наші укріплення біля Зайцевого. Крім того, вночі під вогнем противника опинилися захисники Майорська та Невельського.

На луганському напрямку близько 18 години окупанти застосовували гранатомети й стрілецьку зброю на підступах до селища Донець, а неподалік Кримського зафіксована робота 82-міліметрового міномету ворога.

На приморському напрямку після 18 години зберігалася тиша.

Нагадаємо, в Мар'їнці міна бойовиків влучила в житловий будинок.

Раніше в штабі АТО повідомляли, що 1 жовтня бойовики здійснили майже 15 обстрілів, є загиблий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: