Бойовики обстріляли житловий сектор Мар'їнки

Читать на русском
В результаті обстрілу бойовиками позицій сил АТО в Мар'їнці постраждали кілька житлових будинків.

В результаті обстрілу бойовиками позицій сил АТО в Мар'їнці постраждали кілька житлових будинків.

Про це повідомляє українська сторона в Спільному центрі з контролю і координації припинення вогню (СЦКК), передає прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Як відзначили в центрі, терористи під час обстрілу українських позицій використовували міномети калібром 82 мм, в результаті чого кілька снарядів потрапили в житлові будинки.

«Будинки місцевих жителів були обстріляні НВФ ОРДО з забороненого мінського домовленостями озброєння - мінометами калібру 82 мм. Боєприпаси потрапили в район житлових будинків по вулиці Прокоф'єва. Внаслідок зазначених обстрілу пошкоджені вікна і стіни житлових будинків», - йдеться в повідомленні.

Карта АТО: ситуація на сході України на 28 вересняСитуація на сході країни станом на 00:00 28 вересня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

У СЦКК відзначили, що бойовики застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю. Інформація про постраждалих і руйнування уточнюється.

Як раніше повідомлялося, з початку доби бойовики чотири рази відкрили вогонь по позиціях сил АТО. Втрат в рядах українських військовослужбовців немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: