Візит Саакашвілі до Одеси: названі подробиці

Читать на русском
Михеїл Саакашвілі прибув до Одесу і провів коротку зустріч з прихильниками, зустріч тривала недовго, після чого лідер Народного руху відправився на прогулянку по місту.

Екс-глава Одеської обладміністрації Михеїл Саакашвілі в Одесі в суботу провів коротку зустріч з прихильниками.

Як повідомляє кореспондент Інтерфакс-Україна, в цілому колишній очільник Одеської ОДА спілкувався з одеситами близько 20 хвилин, передає «Слово і Діло».

Гастролі Саакашвілі Україною: де вже побував та що розповідав українцям «Великий Комбінатор»«Слово і Діло» жартома перевтілило Міхеіла Саакашвілі в персонажа книг Ільфа і Петрова, і це дозволило багато що пояснити.

Він вибачився за те, що не зміг провести реформи в Одесі, пояснивши це перешкодами, якістворювали в Києві, і закликав присутніх долучитися до акції в Києві 17 жовтня, щоб вимагати імпічменту президента України Петра Порошенка.

Потім Саакашвілі і учасники зустрічі з ним заспівали гімн України, і політик в оточенні прихильників пішов гуляти Одесою.

Як повідомлялося, перед початком зустрічі між прихильниками Саакашвілі і його ідеологічними опонентами, які намагалися зірвати виступ політика музикою і образами, сталася бійка.

Нагадаємо, раніше суд виніс рішення у справі щодо прориву Саакашвілі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: