В Одесі сталася бійка через приїзд Саакашвілі – відео

Читать на русском
Біля пам'ятника Дюку в Одесі сталася бійка між прихильниками і противниками лідера партії Рух Нових сил Михайла Саакашвілі.

Бійка сталася в Одесі між прихильниками екс-глави Одеської обладміністрації Міхеїла Саакашвілі і їх опонентами в суботу, 30 вересня.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна, передає «Слово і Діло».

Близько 150 прихильників Саакашвілі зібралися біля пам'ятника Дюку де Рішельє на Приморському бульварі в очікуванні політика. Туди ж прибули й близько 20 ідеологічних опонентів Саакашвілі. Троє з них прогулювалися по бульвару в масках Саакашвілі, а решта різними способами ображали колишнього грузинського президента.

Прихильники Саакашвілі спробували вимкнути звукову апаратуру, через яку транслювалася музика і образи. В результаті виникла бійка. Однак поліція швидко розділила опонентів.

В Одесі стались сутички через приїзд СаакашвіліУкраїнська правда

Нагадаємо, Саакашвілі під час перебування за кордоном був позбавлений українського громадянства, за офіційною версією, через приховування відомостей про те, що перебуває у розшуку органами правосуддя Грузії. Політик відкидає ці звинувачення. Йому вдалося прорватися через польсько-український кордон.

Раніше повідомлялося, що екс-глава Одеської обладміністрації, лідер партії «Рух нових сил» Міхеїл Саакашвілі має намір відвідати Одесу 30 вересня.

Детально про те, в яких містах встиг побувати і що розповідав українцям Міхеїл Саакашвіллі читайте і дивіться в інфографіці, складеній аналітиками «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: