У Києві тимчасово закриють вихід на одній зі станцій метро

Читать на русском
У п'ятницю, 29 вересня, о 12 годині в зв'язку з проведенням заходів, присвячених 76-м роковинам трагедії Бабиного Яру, буде закритий вихід на станції Дорогожичі.

У п'ятницю, 29 вересня, о 12:00 в зв'язку з проведенням заходів, присвячених 76-м роковинам трагедії Бабиного Яру, буде закритий вихід на станції «Дорогожичі».

Про це повідомляє прес-служба КП «Київський Метрополітен» на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні (29 вересня – ред.) о 12:00 буде закритий вихід із підземного переходу станції «Дорогожичі» до меморіалу Бабин Яр (непарна сторона вулиці Мельникова). Будуть проходити заходи до вшанування 76-х роковин трагедії», – йдеться в повідомленні.

Разом із тим в інформації підкреслюється, що станція працюватиме в звичайному режимі.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко має намір створити національний меморіал пам'яті жертв Бабиного ЯруСказано 24 лютого 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, що в Бабиному Ярі 76 років тому були здійснені найстрашніші звірства Другої світової війни. Київ був столицею Радянської України, коли в червні 1941 року його захопили німецькі збройні сили. Понад 120 тис. людей загинули в Бабиному Ярі, включаючи радянських військовополонених, політичних опонентів, психічно хворих, ромів, росіян і українців. Протягом двох днів, 29 та 30 вересня 1941 року, німецький вермахт знищив понад 3,3 тис. євреїв.

Раніше повідомлялося, що в Києві вандали облили червоною фарбою пам'ятник Олені Телізі в Бабиному Ярі.

Відзначимо також, стало відомо, скільки коштував благоустрій Бабиного Яру в столиці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: