Розтрата мільярдів ПриватБанку: НАБУ перевіряє компанії-пустушки

Читать на русском
Співробітники Антикорупційного бюро продовжують розслідувати резонансну справу щодо розтрати понад 100 мільярдів гривень Привату.

Детективи Національного антикорупційного бюро отримали тимчасовий доступ до копій балансів і звітів про фінансові результати за період з 2015 року до теперішнього часу щодо компанії «Коуч Прайм», яка фігурує в розслідуванні щодо розтрати понад 115 мільярдів гривень ПриватБанку.

Рішення про надання доступу надала суддя Солом'янського районного суду міста Києва Людмила Кізюн, повідомляє «Слово і Діло».

«Клопотання – задовольнити частково. Надати групі детективів НАБУ тимчасовий доступ до речей і документів, які перебувають у володінні головного управління статистики в Черкаській області, а саме копій балансів (ф.1) і звітів про фінансові результати (ф.2) щодо ТОВ «Коуч Прайм» за період з 1 січня 2015 року до 31 серпня 2017 року, з можливістю ознайомитися з ними та зробити копії», – йдеться в документі.

Водночас суддя відмовила детективам у можливості вилучити зазначені документи.

Також НАБУ отримав тимчасовий доступ до відомостей про стан виплати відсотків за отриманими кредитами, погашення тіла кредиту, виплат штрафів, неустойки, пені, інших нарахувань, пов'язаних з отриманням кредитів за період 2016-2017 років 36 компаній-пустушок, які фігурують у розслідуванні щодо розтрати мільярдів ПриватБанку.

Нагадаємо, в НАБУ підтвердили факт проведення обшуку в головному офісі ПриватБанку.

Згодом журналіст «Слова і Діла» розповів, із чим були пов'язані ці обшуки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: