ГПУ прийшла з обшуками до Мінсоцполітики

Читать на русском
На даний момент триває досудове розслідування, проводяться необхідні слідчі дії. Посадових осіб підозрюють у сприянні комерційним структурам.

ГПУ і Національна поліція 28 вересня провели обшуки в Міністерстві соціальної політики.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ, передає «Слово і Діло».

Згідно з інформацією, обшуки були проведені в рамках кримінального провадження стосовно посадових осіб Мінсоцполітики за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

НАБУ проводить обшук у фігуранта «справи Дейдея» – нардепПарламентар Євген Дейдей повідомив про проведення обшуків у будинку та офісі Ігоря Лінчевського, який позичав йому гроші.

«У ході розслідування вказаної виробництва 28.09.2017 Генеральною прокуратурою України спільно з Департаментом захисту економіки Нацполіції України проведено обшуки у заступника Міністра соціальної політики України та інших посадових осіб Міністерства соціальної політики України», - йдеться в повідомленні.

Посадових осіб підозрюють у сприянні комерційним структурам у здійсненні незаконного імпорту товарів на територію України без сплати податків і обов'язкових платежів до держбюджету, а також за фактом розкрадання в особливо великих розмірах бюджетних коштів, спрямованих на оздоровлення дітей шкільного віку та соціального не захищених категорій населення. На даний момент триває досудове розслідування, проводяться необхідні слідчі дії.

Раніше ГПУ провела обшуки в міськраді Полтави.

Також нагадаємо, що СБУ обшукала офіс найбільшого телеком-оператора.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: