Прокуратура провела обшуки у депутата Київради

Читать на русском
Військова прокуратура провела обшуки у депутата Київради від Батьківщини Олександра Березнікова в рамках розслідування діяльності так званих податкових майданчиків.

У Києві та Київській області в середу, 13 вересня, пройшли обшуки, пов'язані з діяльністю «податкових майданчиків» або «програмних підприємств.

Як підкреслили в Генеральній прокуратурі, обшуки, проведені військовою прокуратурою в депутата Київради Олександра Березнікова, здійснюються виключно в рамках розслідування так званих «податкових майданчиків», передає «Слово і Діло».

ГПУ: в Європі заарештували понад півтонни «золота Януковича»Одна з країн Євросоюзу заарештувала понад 500 кілограмів золота, вивезеного з України оточенням екс-президента Януковича.

«13 вересня на території Києва та Київської області Головною військовою прокуратурою були проведені слідчі дії в рамках розслідування діяльності так званих «податкових майданчиків» або «програмних підприємств», – йдеться в повідомленні.

«Ця слідча дія жодним чином не пов'язана з його депутатською або політичною діяльністю. Також, відповідно до вимог Кримінального процесуального кодексу України, проводяться інші слідчі та процесуальні дії з метою збору доказів», – додали в ГПУ.

Раніше повідомлялося, скількох хабарників викрила ГПУ з початку року.

Нагадаємо, в ГПУ назвали суму, яку заплатив Клюєв за крісло в Кабміні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: