СБУ проводить обшук в офісі найбільшого телеком-оператора

Читать на русском
СБУ проводить слідчі в офісі великого українського магістрального телеком-оператора Євротранстелеком.

В офісі великого магістрального телеком-оператора «Євротранстелеком» співробітники СБУ проводять обшуки.

Про це у вівторок, 19 вересня, заявила голова прес-центру СБУ Олена Гітлянська, пише «Інтерфакс-Україна», передає «Слово і Діло».

Прокуратура провела обшуки у депутата КиїврадиВійськова прокуратура провела обшуки у депутата Київради від Батьківщини Олександра Березнікова в рамках розслідування діяльності так званих податкових майданчиків.

«Ми підтверджуємо інформацію про проведення обшуків у «Євротранстелекомі», – сказала Гітлянська.

За її словами, слідчі дії проводяться в рамках розслідування кримінальної справи за статтями про державну зраду та створення терористичної групи.

У компанії від коментарів утрималися.

ТОВ «Євротранстелеком» (Київ), згідно з держреєстром, створене в 2001 році. Його бенефіціарами є громадянин Ліхтенштейну Уанс Георг Шпіц через Gо Іnvеsт Аg (Швейцарія) – 49,6% та Gо Ost Іnvеsт Аg (Ліхтенштейн) – 21%, Віра Шайбер через «Вірткон Гмбх» (Австрія) – 21,4% і Наталія Федюшина через ТОВ «Натан» (Київ) – 8%.

Як повідомлялося, в травні СБУ провела обшуки в офісах «Яндекс Україна», заявивши, що компанія передавала російським спецслужбам персональні дані українців. Тоді також була відкрита справа за статтею про держзраду.

Нагадаємо, нещодавно НАБУ провело обшук у Держвиконавчій службі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: