В Іспанії затримали російського мільярдера

Читать на русском
Іспанська поліція 27 вересня провела рейди в провінції Малага щодо членів російської мафії, в результаті чого був затриманий, серед інших, російської мільярдер Олександр Грінберг.
Олександр Грінберг

Іспанська поліція 27 вересня провела рейди в провінції Малага щодо членів російської мафії, в результаті чого був затриманий, серед інших, російської мільярдер Олександр Грінберг.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на Euro Weekly News.

Відзначається, що в рейдах брали участь більше 100 співробітників поліції, які затримали 11 росіян, причетних до мафіозних справ.

Затриманий Грінберг є ще й президентом іспанського футбольного клубу «Марбелья». Як пояснили в поліції, група затриманих росіян причетна до відмивання коштів у розмірі понад 30 мільйонів євро.

Борець із фармацевтичною мафією: як Мосійчук кримінальної відповідальності домагавсяМосійчук запевняв, що працює над проектом закону, який би посилив відповідальність за виготовлення фальсифікованих ліків.

«Серед заарештованих та обвинувачених у приналежності до кримінальної угруповання були президент клубу Олександр Грінберг і віце-президент Герман Пастушенко, а також директори інших компаній, які перебувають під слідством», - повідомила поліція.

Рейди були проведені в 18 приватних і комерційних об'єктах. У результаті було вилучено велику кількість грошей, комп'ютерне обладнання, мобільні телефони, документація і 23 автомобілі, а також значна кількість вогнепальної зброї.

Олександр Грінберг один з найвідоміших представників російської діаспори в Іспанії. Йому належить фірма Terminal Group, інтереси якої охоплюють будівництво, ресторанний бізнес та сферу розваг.

Нагадаємо, 12 вересня в Іспанії злочинець смертельно поранив поліцейського.

Раніше повідомлялося, що Іспанія знайшла спосіб перешкодити референдуму в Каталонії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: