Борець із фармацевтичною мафією: як Мосійчук кримінальної відповідальності домагався

Читать на русском
Мосійчук запевняв, що працює над проектом закону, який би посилив відповідальність за виготовлення фальсифікованих ліків.

Депутат Верховної Ради й відчайдушний борець із фармацевтичною мафією Ігор Мосійчук досі не зареєстрував у парламенті законопроект щодо посилення кримінальної відповідальності за виготовлення фальсифікату ліків.

Як повідомляє «Слово і Діло», понад рік тому він публічно заявив про твердий намір це зробити.

Нагадаємо, 8 червня 2016 року в інтерв'ю одному з видань Мосійчук запевняв, що працює над проектом закону, який би посилив відповідальність за виготовлення фальсифікованих ліків.

Восени минулого року депутат поінформував громадськість, що робота триває, й пообіцяв якнайшвидше зареєструвати багатостраждальний законопроект. Незважаючи на те, що, за словами самого Мосійчука, ймовірність ухвалення законопроекту є дуже низькою, він обіцяв за нього боротися.

Очевидно, за рік бойовий запал парламентаря дещо згас, оскільки «Слово і Діло» не виявило на сайті ВР обіцяного Мосійчуком законопроекту.

Також нагадаємо, що Мосійчук пообіцяв зареєструвати восени законопроект щодо посилення відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані.

За кількістю даних обіцянок Мосійчук входить до топ-10 рейтингу українських парламентарів. У нього 110 обіцянок, з яких виконані поки що 28%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: