Кабмін змінив правила нарахування допомоги при народженні дитини

Читать на русском
Виплата коштів одноразової частини допомоги при народженні дитини буде проводитися не пізніше наступного операційного дня.

Кабінет міністрів України встановив, що призначення допомоги при народженні дитини має відбуватися наступного дня після подачі заяви в електронному вигляді з використанням електронного підпису.

Згідно з повідомленням прес-служби Міністерства соціальної політики, відповідне рішення було ухвалено на засіданні Кабінету міністрів у середу, 27 вересня, передає «Слово і Діло».

День матері: в яких країнах найкраще народжувати дітей?До Дня матері «Слово і Діло» підготувало інфографіку про країни, де найкраще дбають про матерів і новонароджених.

Постановою передбачено, що в разі подачі заяви для призначення допомоги при народженні дитини в електронній формі з використанням цифрового підпису органи соціального захисту населення зобов'язані призначити таку допомогу не пізніше наступного робочого дня після отримання заяви.

Виплата коштів одноразової частини допомоги при народженні дитини проводитиметься не пізніше наступного операційного дня.

Раніше повідомлялося, що Мін'юст планує посилити відповідальність за несплату аліментів.

Нагадаємо, допомогу при народженні дитини відтепер можна оформити онлайн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: