Під Києвом до смерті забили голову правління «Київобленерго»: поліція розповіла подробиці

Читать на русском
У Білогородці невідомі напали на будинок голови правління Київобленерго і забили його до смерті.

У селі Білогородка під Києвом невідомі особи напали на будинок голови правління АТ «Київобленерго», внаслідок отриманих травм чоловік помер.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції України в Київській області 25 вересня, передає «Слово і Дело».

Повідомляється, що напад стався в неділю, 24 вересня, близько 20:00, тілесні ушкодження отримав не лише господар, а і його дружина.

«Наразі вже встановлено, що група невідомих осіб проникла через паркан на подвір'я будинку постраждалого. Зловмисники напали на господаря, затягли до будинку, де зв'язали чоловіка і його дружину. Після цього нападники почали бити подружжя, вимагаючи їх зізнатися, де розташований сейф. Не отримавши інформації, зловмисники взяли близько 15 тисяч гривень, які були на видному місці, зняли з жінки золотий перстень, а господаря перетягнули до іншої кімнати. Там у подальшому його тіло без ознак життя знайшли поліцейські», – йдеться в повідомленні.

У поліції розповіли, що після того, як жінка змогла звільнитися, вона викликала поліцію та швидку допомогу.

«На місце події одразу прибула група реагування патрульної поліції Києво-Святошинського відділу поліції, слідчо-оперативна група Головного управління поліції столичної області, кінологічна служба, криміналістична лабораторія», – поінформували у відомстві.

Начальник поліції Київщини Дмитро Ценов повідомив, що поліцейські та працівники криміналістичної лабораторії відпрацювали місце події.

«Усі виявлені ознаки вказують на те, що зловмисники не збиралися вбивати господаря, а скоїли злочин з метою заволодіння майном. З місця події нападники викрали ювелірні вироби й незначну кількість грошей», – зазначив Ценов.

Тіло загиблого чоловіка направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. За цим фактом порушено кримінальне провадження за статтею умисне вбивство.

Як повідомляється на сайті АТ «Київобленерго», «вчора трагічно загинув голова правління АТ «Київобленерго» Іван Олексійович Поливяний».

Раніше повідомлялося, що «Київенерго» подає в суд на Антимонопольний комітет.

Також прокуратура подала позов до суду про повернення Києву пакетів акцій «Київенерго», «Київгазу» та «Київводоканалу».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: