У «Київенерго» просять поліцію зловити киянина, який трощить їхні центри обслуговування

Читать на русском
У Київенерго заявили про четвертий напад на свої центри обслуговування і просять поліцію затримати нападника.

У «Київенерго» заявили про четвертому нападі на свої центри обслуговування і просять поліцію затримати нападника.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку компанії в Facebook.

«Сьогодні було скоєно напад на Центр обслуговування клієнтів Київенерго за адресою вул.Тимошенко, 18. За попередніми даними, напад було скоєно громадянином Пайкіним О.Л, 1977 р.н., який в середу здійснив напад на Центр обслуговування за адресами вул.В.Вільямса, 3/7 та п-т Повітрофлотський, 58, а в червні -- на Центр обслуговування на вул. Мельникова, 31», - заявили в «Київенерго».

За словами представників компанії, свідки інциденту і медики, які прибули на місце подій характеризують поведінку чоловіка, як агресивне і неадекватне.

«Зокрема, в середу він увірвався в приміщення Центру обслуговування, де перебувало близько 20 клієнтів і співробітників, розбив вікна, техніку і меблі. На щастя, завдяки оперативним діям охоронців, ніхто з клієнтів не постраждав. Але одна співробітниця Центру обслуговування була госпіталізована з діагнозом гіпертонічний криз», - зазначили в «Київенерго».

Представники компанії додали, що посилюють заходи безпеки в центрах обслуговування, а центри на вулиці Вільямса та Повітрофлотському проспекті тимчасово не працюють.

Нагадаємо, 18 серпня компанія «Ornex», що входить до групи СКМ Ріната Ахметова, викупила у держави блокпакет акцій «Київенерго» і її частка в компанії тепер становить понад 97%.

З 26 липня в Києві в черговий раз зросли тарифи на гарячу воду: з початку 2017 роки її вартість піднялася на 77%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: