У Києві з'явилася Рада ветеранів АТО

Читать на русском
Кличко запевнив, що столична влада робить все можливе, щоб надати соціальні гарантії для військових, а також підтримує сім'ї загиблих в АТО киян.

У Києві 25 вересня був сформований єдиний колегіальний орган - Рада ветеранів АТО.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко після прийняття відповідного рішення 25 вересня, пише «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу КМДА.

«Сьогодні в Києві більше 80 організацій учасників АТО. Тому ми прийняли рішення сформувати єдиний колегіальний орган з ветеранів, з яким будемо вести діалог для вирішення всіх необхідних і важливих питань про виділення землі, компенсацій, надання пільг та ін. Створення Ради ветеранів АТО важливо для більш продуктивного і ефективного співробітництва ветеранів та столичної влади» , - повідомив Кличко.

За його словами, до Ради ветеранів АТО увійдуть 10 районних організацій ветеранів, міська, а також організації, які опікуються сім'ями загиблих. До цієї Ради можуть приєднатися і інші учасники АТО.

Кличко запевнив, що столична влада робить все можливе, щоб надати соціальні гарантії для військових, а також підтримує сім'ї загиблих в АТО киян. «Надалі ми будемо робити все, щоб ефективно вирішувати всі проблемні питання учасників АТО», - підсумував мер.

Раніше нардеп Ольга Богомолець повідомила про створення реєстру суїцидів серед ветеранів АТО.

Нагадаємо, в Міноборони розповіли, скільки учасників АТО пройшли психологічну реабілітацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: