А міст і нині там: як Порошенко відкривав авторух через Бронницю

Читать на русском
Петро Порошенко пообіцяв, що в серпні відбудеться відкриття автомобільного руху через міст Бронниця-Унгурь.

У серпні українці так і не дочекалися відкриття автомобільного руху через міст Бронниця-Унгурь, анонсованого президентом Петром Порошенком понад два місяці тому.

Про свою обіцянку гарант заявив у своєму Facebook у липні під час відкриття спільного контрольно-пропускного пункту «Кучурган-Первомайськ» на центральній ділянці молдовсько-українського кордону, повідомляє «Слово і Діло».

Наприкінці серпня заступниця міністра закордонних справ Молдови Даніела Морарь обнадіяла, що відкриття мосту Бронниця-Унгурь відбудеться найближчим часом. На її думку, це мало б поліпшити життя мешканців та пожвавити торгівлю.

З того часу минув ще місяць й обидва уряди зробили черговий «крок уперед»: перенесли відкриття автомобільного руху через міст до кінця року.

Зокрема, під час зустрічі міжурядової українсько-молдовської комісії з питань торгово-економічної співпраці міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів та міністр економіки й інфраструктури Молдови Октавіан Калмик підписали протокол щодо першочергових завдань, які забезпечать відкриття автомобільного руху через міст Бронниця-Унгурь до кінця 2017 року.

За підрахунками «Слова і Діла», президент може похвалитися 39% виконаних обіцянок. Зазначимо, що серед представників Адміністрації Порошенко посідає останнє місце за рівнем політичної відповідальності.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: