Що за три місяці наобіцяли на Банковій? Дайджест обіцянок президента та його адміністрації

Читать на русском

За період із 28 квітня до 27 липня 2017 року президент України Петро Порошенко публічно озвучив лише 6 нових обіцянок. Такі дані за результатами постійного моніторингу діяльності глави держави наводить «Слово і Діло». При цьому жодну обіцянку ані з цих шести, ані з озвучених раніше президент не виконав.

З найважливішого виділяємо три обіцянки. Ще 28 квітня президент пообіцяв, що незабаром рахунки чиновників часів Віктора Януковича будуть арештовані. 17 липня під час відкриття спільного україно-молдовського митно-прикордонного пункту в Кучурганах він запевнив, що завершить демаркацію придністровської ділянки україно-молдовського кордону. А вже наступного дня, перебуваючи з офіційним візитом у Грузії, заявив, що за кілька років товарообіг між двома країнами зросте до 1 мільярда доларів.

З дрібніших обіцянок Порошенка – відкриття в серпні автомобільного руху мостом Бронниця-Унгурь, відновлення залізничного руху ділянкою Березине-Басарабяска та «імунітет» від трансформацій для Національної академії Сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного.

Що ж до глави АП та його заступників, то вони також весь цей час були небагатослівними: ані нових, ані завершених обіцянок аналітики порталу не виявили.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: