День в АТО: ускладнення на приморському напрямку, один військовий поранений

Читать на русском
На Приморському напрямку близько 13 години російські окупанти били із мінометів калібру 120 та 82 міліметри по наших опорних пунктах біля Красногорівки. Також двічі під вогонь з гранатометів різних видів потрапили укріплення сил АТО поблизу Талаківки.

У п'ятницю, 22 вересня, російсько-окупаційні війська активізували обстріл в сторону позицій Збройних сил України з гранатометів і мінометів різних калібрів, один український військовий отримав поранення.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Проблеми введення миротворців на Донбас: хто платитиме за утримання ОРДЛО?Ініціативу введення миротворчого контингенту на Донбас підтримали на Заході. Але без відповіді залишили питання фінансування. Детальніше про це міркували експерти.

На Приморському напрямку російські окупанти били з мінометів калібру 120 і 82 мм по опорних пунктах сил АТО у Красногоровки. Також двічі під вогонь з гранатометів різних видів потрапили зміцнення українських військових поблизу Талаківки.

На Донецькому напрямку незаконні збройні формування відкривали вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів по опорних пунктах ВСУ в Авдіївської промзоні і біля Зайцевого. Внаслідок ворожого вогню зі стрілецької зброї у Невельського отримав поранення один український військовий.

На Луганському напрямку бойовики випустили дві міни калібру 82 мм і били з гранатомета поблизу Кримського.

Нагадаємо, що сьогодні на складах боєприпасів військової частини у районі села Малоянисоль Нікольського району Донецької області сталася пожежа.

Раніше в ОБСЄ повідомляли про збільшення числа жертв серед цивільного населення в зоні АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: