Заступниця Труханова, якій Луценко пригрозив кримінальною відповідальністю, пішла на пенсію

Читать на русском
Луценко заявив, що заступниця мера Одеси з питань освіти може понести відповідальність за пожежу в дитячому таборі Вікторія, внаслідок якої загинули троє дітей.

Після трагедії в таборі «Вікторія», мер Одеси Геннадій Труханов відправив на пенсію свою заступницю з гуманітарних питань Зинаїду Цвірінько.

Про це йдеться в розпорядженні на сайті Одеської міської ради, передає «Слово і Діло».

Зазначимо, що напередодні генпрокурор Юрій Луценко заявив, що заступниця мера Одеси з питань освіти може бути покарана за пожежу в дитячому таборі «Вікторія», внаслідок якої загинули троє дітей.

Відтак, згідно з розпорядженням, Цвірінько пішла у відставку у вівторок, 19 вересня, за власним бажанням «у зв'язку з виходом на пенсію».

«Звільнити Цвірінько Зінаїду Миколаївну з посади заступника одеського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради за власним бажанням у зв'язку з виходом на пенсію 19 вересня 2017 року», – йдеться в розпорядженні.

Раніше повідомлялося, що троє одеських посадовців позбулися своїх посад через пожежу в дитячому таборі «Вікторія» 16 вересня.

20 вересня на Думській площі зібралися близько 500 осіб, які вимагали відставки мера. На думку мітингувальників, корупційні схеми та безвідповідальність посадовців Одеської міськради є основною причиною загибелі дітей в оздоровчому таборі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: