В Одесі проведуть ексгумацію тіл шістьох загиблих 2 травня

Читать на русском
Ексгумацію тіл загиблих буде проведено в рамках розслідування кримінальної справи про масові безлади, що сталися в Одесі 2 травня 2014 року. Дату експертизи поки що не визначено.

Прокуратура Одеської області задовольнила клопотання щодо ексгумації тіл шістьох загиблих у Будинку профспілок 2 травня 2014 року від експерта Київського міського клінічного бюро судово-медичних експертиз.

Про це сьогодні, 2 червня, повідомила речниця прокуратури Інна Верба, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Для погодження роботи експертів з родичами загиблих у приміщенні прокуратури відбулася їх зустріч із співробітниками Одеського обласного бюро СМЕ та представниками органів місцевого самоврядування», - зазначила речниця прокуратури.

За її словами, ексгумацію тіл загиблих буде проведено в рамках розслідування кримінальної справи про масові безлади, що сталися в Одесі 2 травня 2014 року. Дату експертизи поки що не визначено.

Як повідомлялося, прокуратура направила десятки експертних висновків на судовий розгляд для встановлення обставин загибелі учасників масових заворушень.

Наразі кримінальне провадження за фактами скоєння низки злочинів великою групою осіб під час масових заворушень 2 травня 2014 року розглядає міський суд Чорноморська Одеської області.

Нагадаємо, у грудні минулого року склад колегії суддів Малиновського райсуду Одеси, який розглядає справу про події 2 травня 2014 року (в частині подій на Грецькій площі), змінився в зв'язку з хворобою одного із суддів.

У квітні поліція Одеси повідомила, що істотно просунулася в розслідуванні подій 2 травня 2014 року, в яких загинули 48 людей і більше двох сотень отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: