Данилюк повідомив, коли стануть відчутними результати реформ

Читать на русском
Результати земельної реформи, приватизації, а також реформи виконавчої служби можна буде відчути в Україні через рік.

Результати земельної реформи, приватизації, а також реформи виконавчої служби можна буде відчути в Україні через рік.

Про це повідомив міністр фінансів України Олександр Данилюк під час Українського фінансового форуму в Одесі 21 вересня, передає «Слово і Діло».

«У нас немає багато часу на підготовку. Ми й так багато готувалися. Уже зробили багато. Земельна реформа, приватизація, реформа фіскальної служби потребують подвоєних зусиль. Ці реформи не займуть багато часу. Через рік можемо їх реалізувати, якщо поставити їх у пріоритет», – сказав він.

Міністр також зазначив, що бачить потенціал для економічного зростання в 6-7% найближчими роками.

Пенсійна реформа: невдоволення Світового банку та дедлайн для голосуванняСвітовий банк не схвалив пенсійну реформу та звернувся до керівництва країни з проханням замінити деякі її положення. В ситуації розбиралися експерти.

«Так, я вірю, що результати реформ будуть відчутними скоро. Я поговорив із сотнями інвесторів, і в мене є відчуття цунамі в хорошому сенсі цього слова. Я говорю про зацікавленість інвесторів в Україні. Але слід використовувати цю можливість», – підкреслив Данилюк.

Однак під час дискусії головний стратег із питань суверенного боргу BlueBay Asset Management Тімоті Еш зазначив, що не вірить у такі оптимістичні прогнози.

Нагадаємо, Мінфін назвав суму, яку скерують до бюджету від розміщення єврооблігацій.

Відзначимо, 13 березня Данилюк запевнив, що земельна реформа буде запущена в 2017 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: