Саакашвілі вимагає показати документи, на підставі яких його позбавили громадянства

Читать на русском
Лідер партії Рух нових сил Міхеіл Саакашвілі вимагає надати йому весь перелік документів, на підставі яких був виданий указ президента про позбавлення його громадянства України.

Лідер партії «Рух нових сил» Міхеіл Саакашвілі вимагає надати йому весь перелік документів, на підставі яких був виданий указ президента про позбавлення його громадянства України.

Саакашвілі вимагає надати йому документи, щоб він зміг оскаржити цей указ в українському суді, повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на виступ політика біля будівлі АП в Києві у вівторок, 19 вересня.

«Турне» Україною: що може звести нанівець усі зусилля СаакашвіліПеретнувши кордон України, Саакашвілі надовго не затримався у Львові. Чернівці, а наразі й Івано-Франківськ – не останні пункти зупинки гастролей грузинського політика. Та чи знайде підтримку його турне серед населення?

«Я вимагаю від адміністрації президента та всіх служб, відповідальних перед ним, надати мені й моїм адвокатам підготовлену копію затвердженого Державною міграційною службою України подання про втрату мною громадянства України, копію протоколу засідання суду з питань громадянства, на якому розглядалося питання позбавлення мене громадянства, всі супровідні листи», – сказав Саакашвілі журналістам.

Політик підкреслив, що саме через те, що йому та його адвокатам не надають зазначених документів, він не може звернутися до суду щодо оскарження указу президента.

Раніше стало відомо, що суд щодо Саакашвілі перенесли.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: