Трамп в ООН зробив заяву щодо миротворців

Читать на русском
Президент США заявив, що всі миротворчі місії дотримуватися тих цілей, для яких вони були створені.

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп підкреслив, що миротворчі місії ООН мають дотримуватися тих цілей, для яких вони були створені.

Про це він заявив під час засідання Генеральної асамблеї ООН, передає «Слово і Діло».

Зустріч Порошенка з Трампом: про що говоритимуть та що запропонує президент США УкраїніСьогодні, 18 вересня, президент України розпочав свій робочий візит до США для участі в 72-й сесії Генеральної асамблеї ООН. Що стане ключовою темою та чого чекають у США від президента, розповіли експерти.

«Усі миротворчі місії (мають – ред.) дотримуватися тих цілей, для яких вони були створені. Тому наша робота – показати людям, що ми зробимо все, щоб реформуватися й діяти», – підкреслив президент США.

«Якщо ми будемо фокусуватися на результатах, а не на процесі, для того, щоб пам'ятати про людей, яких ми представляємо, ми маємо бути впевнені в тому, що жоден член ООН не сидить тут марно», – додав Трамп.

Раніше повідомлялося, що Сполучені Штати Америки та Україна відмовилися працювати з внесеним до Радбезу ООН проектом про введення миротворців на Донбас, який ініціював президент Росії Володимир Путін.

Нагадаємо, Трамп не передумав виходити з кліматичної угоди.

Як відомо, раніше США закликали Росію та Китай вплинути на КНДР.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: