В Одесі готують тотальну перевірку дитячих та медзакладів

Читать на русском
Перевіряти в першу чергу будуть дитячі садки, школи, гуртки дитячої творчості, лікарні, поліклініки.

Мерія Одеси отримала розпорядження перевірити всі місця масового скупчення людей спільно з Державною службою з надзвичайних ситуацій.

Про це повідомив віце-мер Олесь Янчук під час апаратної наради в муніципалітеті, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Думскую».

Перевіряти в першу чергу будуть дитячі садки, школи, гуртки дитячої творчості, лікарні, поліклініки.

За словами Янчука, жахлива трагедія в таборі «Вікторія» має стати уроком, й таке не має повторюватися.

Пожежа в дитячому таборі: розслідується службова недбалістьПрокуратура Одеської області розпочала досудове розслідування за фактами службової недбалості, що призвела до загибелі дітей внаслідок пожежі у таборі Вікторія.

«Ми всі несемо моральну відповідальність, але є особи, які мають відповісти перед законом», – підкреслив він.

Янчук нагадав, що наразі взяті під варту директор табору «Вікторія» та особа, що відповідала за пожежну безпеку, пішла у відставку директорка департаменту освіти та науки, відсторонений від виконання обов'язків керівник Київської райадміністрації.

Зазначимо, сьогодні, 18 вересня, в Одесі відбудеться засідання оперативного штабу ДСНС щодо пожежі в дитячому таборі «Вікторія» під головуванням віце-прем'єр-міністра Геннадія Зубка.

Мер Києва Віталій Кличко доручив перевірити в усіх столичних навчальних закладах та дитячих установах дотримання правил пожежної безпеки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: