Пожежа в одеському таборі: рятувальники назвали причину

Читать на русском
У ДСНС найбільш імовірною причиною пожежі назвали аварійний режим роботи електроприладів у кімнаті виховательки.

Найбільш імовірною причиною пожежі у дитячому таборі «Вікторія» рятувальники вважають аварійний режим роботи електроприладів у кімнаті виховательки.

Про це заявив начальник ГУ ДСНС в області Віктор Федорчак на засіданні оперативного штабу ДСНС, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Найбільш імовірною причиною пожежі може бути аварійний режим роботи електроприладів, розташованих у кімнаті №4 на першому поверсі цього ж корпусу – кімнаті виховательки», – сказав Федорчак.

Гройсман дав доручення МВС та поліції щодо трагедії в ОдесіГройсман дав доручення Авакову та Князєву щодо розслідування обставин трагедії в дитячому таборі в Одесі.

Він також зазначив, що гасіння пожежі ускладнювалося пізнім сповіщенням про неї, поривами вітру, неможливістю забору води з пожежної водойми (була заповнена на третину), слабким тиском у пожежному гідранті, наявністю значної кількості дерев’яних будівель, значною відстанню до вуличного протипожежного водопостачання: пожежникам довелося прокладати лінію за межі табору – довжиною 800 метрів.

Директора дитячого оздоровчого комплексу «Вікторія», де під час пожежі загинули діти, суд постановив взяти під варту без права на заставу.

В Одеській ОДА розповіли про низку порушень пожежної безпеки в садках і школах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: