Сакварелідзе у Львові вручили підозру

Читать на русском
Сакварелідзе повідомили про підозру у вчиненні низки правопорушень у зв'язку з подіями на українсько-польському кордоні 10 вересня.

Соратнику екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Михеіла Саакашвілі, члену партії «Рух нових сил» Давиду Сакварелідзе повідомили про підозру у вчиненні низки правопорушень у зв'язку з подіями на українсько-польському кордоні 10 вересня.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на онлайн-трансляцію, запущену в четвер 14 вересня на сторінці Сакварелідзе в Facebook.

За інформацією, представник правоохоронних органів прибув до політика під час його обіду в одному із закладів громадського харчування у Львові. Правоохоронець зачитав підозру Сакварелідзе в присутності його адвоката та прихильників.

Відзначимо, що Сакварелідзе підозрюється у вчиненні правопорушень, передбачених ст. 293 (групове порушення громадського порядку), ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон), ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Своєю чергою, Сакварелідзе під час зачитування підозри прокоментував ситуацію так: «Цим нас не зупинять. Це смішно просто». При цьому він назвав такі дії політичним переслідуванням з боку влади.

Раніше в МВС розповіли, коли зможуть затримати Саакашвілі.

Нагадаємо, Сакварелідзе вже повідомляв про початок масових арештів і репресій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: