У Чернігівській області відбулися випробування безпілотника «Сокіл»

Читать на русском
На полігоні в Чернігівській області українські військові 14 вересня успішно випробували розвідувально-ударний комплекс Сокіл.

На полігоні в Чернігівській області українські військові 14 вересня успішно випробували розвідувально-ударний комплекс «Сокіл».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу РНБО.

«Сокіл» складається з однієї розвідувальної й трьох ударних бойових машин, тому здатен знаходити й точно вражати цілі, використовуючи залежно від завдань боєприпаси фугасної, осколково-фугасної та термобаричної дії.

Олександр ТурчиновКерівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Турчинов обіцяє негайну мобілізацію у випадку значного загострення ситуації в зоні АТОСказано 5 серпня 2016 р.Статус обіцянки: Архів

За словами секретаря РНБО Олександра Турчинова, випробування проходили в складних метеоумовах – пориви вітру сягали 14-17 м/с.

«Незважаючи на ці проблеми, практично всі завдання, які були поставлені, виконані, цілі – уражені», – сказав він.

Турчинов також додав, що наступний крок – це поставки безпілотників ударної дії на озброєння ЗСУ та їх ефективне використання в бойових умовах.

Раніше секретар РНБО Олександр Турчинов озвучив оборонний бюджет на 2018 рік.

Нагадаємо, 13 листопада 2015 року Турчинов заявив, що пріоритетним завданням для Збройних сил України на 2016 рік стане відновлення протиповітряної оборони держави, й виконав свою обіцянку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: